https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8
Thimo legt uit

Leads genereren

Wat zijn leads?

Leads zijn personen die geïnteresseerd zijn in jouw service. Het proces van persoon tot aan een geïnteresseerde klant ziet er zo uit:

Advertentie > Funnel > Kennismakingsgesprek/proefperiode > Betalende klant.

Wat is een funnel?

Funnels zijn gesimplificeerde websites waar de bezoekers niets anders kan doen dan zijn gegevens achter laten. Dit zorgt ervoor dat er zo min mogelijk afhaken in het proces!

Leads uit Google

Binnen Google zijn er veel mogelijkheden om leads binnen te halen. Dit nemen we samen met jou door om je te voorzien van advies.

Een product wil je bijvoorbeeld via Google Shopping promoten en aanvullend wil je jouw website in richten zodat iedereen die zoekt op Google ook bij jou terecht komt en overgaat tot een koop. Milan legt hier over uit op de pagina zoekmachine optimalisatie

Verder geldt hier hetzelfde voor als het leads binnenhalen via Social Media: wij analyseren de data en schalen op zodat jouw bedrijf kan groeien!

Leads uit Social Media

Om leads te genereren creëren wij content die we laten zien aan jouw doelgroep. De prioriteit bij de content is dat het aansluit op jouw service en dat de persoon vervolgens doorklikt naar de funnel. Lees hier meer over de vormgeving.

Zet de stap vandaag nog en neem contact op.

Vraag vrijblijvend advies of stel uw vraag.

Begin

Een vrijblijvend gesprek. Je vraagt alles wat je weten wil en wij vragen alles wat wij willen weten.

Vervolg

Wij gaan aan de slag met het project en u heeft een vast contactpersoon waar u altijd tussendoor vragen of opmerkingen mee kan delen.

Aan de slag

Na de feedback rondes en het bepalen van de aanpak gaan wij aan de slag!

Nazorg

Het project is afgerond! Wij zullen er altijd zijn om de resultaten te analyseren en waar nodig het project te optimaliseren. U ontvangt ook een maandelijks overzicht van de resultaten in uw mailbox.

Prijzen?: Neem contact op via ons formulier, de chat of stuur ons een Whatsapp!