https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8
Milan legt uit

Website optimalisatie

Stap 1.

Meer klanten uit jouw website halen

Allereerst bepalen wat een conversie voor jou inhoudt en wat stappen zijn in de juiste richting. Ook is het belangrijk om te weten wat bezoekers komen doen op jouw website. Wil je dat een bezoeker contact opneemt, maar is de enige mogelijkheid om dat te doen via een contactformulier op een aparte contactpagina? Dit kan eenvoudiger door middel van het loslaten van standaarden en het beginnen bij de wens van de klant en vanuit daar kijken op welke wijze de website richting deze wens kan bewegen. Benieuwd wat wij voor jouw website kunnen betekenen, neem dan contact met ons op!

Stap 2.

Gebruiksvriendelijk

Er zijn veel websites in de wereld. Veel zijn ook prima in gebruik en voldoen aan de gebruikelijke eisen. Maar waar wij naar kijken is of het echt overeenkomt met de ervaring die jij jouw klant wil geven.

Is de informatie die op home staat wel relevant als de meeste gebruikers op een achterliggende pagina komen via Google? Deze gebruiker is op de website gekomen met een verwachting die gecreëerd is door het zoekwoord. Wij richten alles zo dat dit overeenkomt en dat de gebruiker jouw klant wordt!

Stap 3.

Mobielvriendelijk

In 2022 zal naar verwachting 66% van de wereldbevolking in het bezit zijn van een mobiele telefoon. Dit komt neer op 5,5 miljard gebruikers wereldwijd. … Internationale mobiele, smartphone en tablet voorspellingen wijzen uit dat bijna 94% van de smartphone-gebruikers Android of IOS gebruiken. Deze statistieken zeggen voldoende. De mobiele gebruiker is belangrijk en tegenwoordig in veel gevallen belangrijker dan de desktop gebruikers.

Zet de stap vandaag nog en neem contact op.

Vraag vrijblijvend advies of stel jouw vraag.

Begin

Een vrijblijvend gesprek. Je vraagt alles wat je weten wil en wij vragen alles wat wij willen weten.

Vervolg

Wij gaan aan de slag met onze service en jij krijgt een vast contactpersoon waar je altijd tussendoor vragen of opmerkingen mee kan delen.

Aan de slag

Na feedback rondes en goedkeuring gaan wij aan de slag.

Nazorg

Het project is afgerond! Wij zullen er altijd zijn om de resultaten te analyseren en waar nodig het project te optimaliseren. Jij ontvangt ook een maandelijks overzicht van de resultaten!

Prijzen?: Neem contact op via ons formulier, de chat of stuur ons een Whatsapp!