https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8
Milan legt uit

Hoger in Google

Stap 1.

Bepalen zoekwoord

Wij beginnen vanuit een gesprek met jou waarin we jouw wensen en doelen bespreken. Op basis van dit gesprek gaan wij aan de slag met het bepalen van de juiste strategie. Dit doen wij door alle beschikbare data te bekijken, hierbij kijken we naar: het maandelijkse zoekvolume, de concurrentie, aansluiting met de doelgroep en andere relevante aspecten. Vervolgens rollen hier een aantal zoekwoorden uit waaruit jouw website het beste resultaat kan behalen.
Ook is het mogelijk om advertenties in te zetten voor jouw product of dienst. Klik hier voor meer informatie.
Stap 2.

Uw website inrichten op dit zoekwoord

Vanuit stap 1 gaan wij aan de slag met het inzetten van jouw website en mogelijk landingspagina’s of andere middelen, om te zorgen dat jouw website bovenaan in Google komt. Wij garanderen hierbij niet dat de website op positie één komt, maar in de top 3. Jij krijgt een eenvoudig te lezen rapport in je mail van alle statistieken om ook zelf goed resultaat te kunnen bekijken.

Zet de stap vandaag nog en neem contact op.

Vraag vrijblijvend advies of stel jouw vraag.

Begin

Een vrijblijvend gesprek. Je vraagt alles wat je weten wil en wij vragen alles wat wij willen weten.

Vervolg

Wij gaan aan de slag met onze service en jij krijgt een vast contactpersoon waar je altijd tussendoor vragen of opmerkingen mee kan delen.

Aan de slag

Na feedback rondes en goedkeuring gaan wij aan de slag.

Nazorg

Het project is afgerond! Wij zullen er altijd zijn om de resultaten te analyseren en waar nodig het project te optimaliseren. Jij ontvangt ook een maandelijks overzicht van de resultaten!

Prijzen?: Neem contact op via ons formulier, de chat of stuur ons een Whatsapp!